NÅR VIKTIGE SIGNALER SKAL SENDES INNEN

KRINGKASTING OG AV

Holmefjord har bidratt med rådgivning
til en rekke prosjekter innen kringkasting & AV

 

Holmefjord har bistått i planlegging og levering av kablet infrastruktur til en rekke prosjekter innen kringkasting og AV i løpet av de siste tiårene. Som eksempler kan det nevnes konsertarenaer, teaterscener, idrettshaller, fotballstadioner og kulturhus. Innen kringkasting har vi levert kabling til blant annet TV-studioer, OB-busser og presserom. Holmefjord er videre også hovedleverandør av lyd- og bildekabler til NRK   

 

 

 

 

 

Holmefjord er hovedleverandør
av lyd- og bildekabler til NRK 

Gjennom mange års samarbeid med våre produsenter kan vi tilby svært fleksible kablingssystemer for profesjonell lyd- og bildeoverføring. Som et eksempel er Belden i dag verdens største produsent av signalkabel med over 30 kabelfabrikker over hele verden og har i sortimentet 10 000 ulike kabeltyper. Mer enn 1 500 av disse er varianter innen lyd- og bildekabel. Samarbeidet mellom Holmefjord og Belden startet i 1984. Dette samarbeidet har utviklet seg til at vi i dag er Nordens største Belden distributør.

 

Verdens mest solgte videokabel, Belden 1694, så dagens lys allerede i 1995 og benyttes fremdeles i nye 3G HD installasjoner. Teknologiutviklingen har imidlertid gitt nye muligheter for større dataoverføringer, bedre brukeropplevelser og enklere administrasjon. Denne utviklingen har stilt nye krav til signalkablingssystemene blant annet gjennom behov for høyere oppløsning.

 

Overføringer i 4K krever for eksempel at kabler og kontakter takler båndbredder på inntil 12 GHz. Valget om å sende signalene analogt eller digitalt over IP, via kobber- eller fiberkabler, avgjøres av hvilke krav du stiller til komponentfleksibilitet, kvalitetsopplevelse og prosjektøkonomi. Vi i Holmefjord kan bistå med råd og løsningsdesign for å finne den beste løsningen for dine behov.

 

Foruten lyd og bildekabler fra Belden leverer vi kabeltromler fra den anerkjente tyske produsenten Schill. Deres kabeltromler har siden oppstarten i 1948 blitt regnet som en industristandard.

 

Vårt hittil siste tilskudd på stammen av produsenter innen kringkasting og AV er PureLink som blant annet er kjent for HDMI og DisplayPort kabler med svært høy kvalitet og patenterte løsninger.

 

For å understreke vår leveranseevne og kompetanse på fagfeltet, så kan vi stolt nevne at vi siden 1999 har vært en hovedleverandør av lyd- og bildekabler til NRK. Ta gjerne kontakt med oss for råd, innspill og løsningsdesign.

 

 

 

 

Vi leverer kablet infrastruktur

til alle typer AV-prosjekter:

Profesjonell kringkasting

OB busser

Studio

Presse og TV-rom

Kontrollrom

Arena PA-lyd

Talevarsling

Møterom

Videovegger

Teater

Konserthus- og scener

Kulturhus

Streaming

 

 

 

SE VÅRE PRODUKTER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lurer du på noe?

Per hjelper deg gjerne!

 

 

 

PER BRUSTAD

Produktspesialist kringkasting & AV

 

per@holmefjord.no

483 28 500

 

 

 

Populære produkter:

 

 

 

 

 

Aktuelle artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Våre partnere innen lyd og bilde:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre markedssegment:

 

 

 

 

BYGG & ANLEGG

 

 

SAMFERDSEL

 

 

BRANN & SIKKERHET

 

 

INDUSTRI

 

 

MARINE & OFFSHORE