Om oss

Holmefjord er en av de ledende leverandørene i Norge som har signalkabling som spesialfelt.

Holmefjord er en av de ledende leverandørene i Norge som har signalkabling som spesialfelt.

Vi hjelper deg med komplette løsninger og enkeltkomponenter når det gjelder kabling for  kommunikasjon, elektronikk og automasjon. Tjenester som rådgivning, opplæring, dokumentasjon og kurs inngår som en naturlig del av vårt tilbud.

Foruten å tilby gode produkter og effektiv logistikk, er det kunnskap, samspill og engasjement som skal kjennetegne oss. Målet er at kundene skal velge oss fordi vi hjelper med å velge de riktige løsningene.

Vår historie

1984

Oppstart

Jørgen Holmefjord kom fra Norsk Elektrisk Kabelfabrikk. I 1984 startet han eget selskap, Jørgen Holmefjord AS og satset for fullt som leverandør av Belden datakabler og kontakter.

1984
1991

Nisjegrossist

Med årene utviklet firmaet seg til å bli en betydelig nisjegrossist med bredt utvalg av løsninger for signalkabling innen kommunikasjon, industri, samferdsel og automasjon. Firmaet flytter til egne lokaler i Jernkroken 9, Oslo.

1991
2004

Oppkjøp

I 2004 kjøpte firmaet Jotec AESP AS, som ble innfusjonert i Jørgen Holmefjord
AS. Med kjøpet fulgte et utfyllende produktsortiment.

2004
2006

Firmaendring

Nyregistrering av firmaet i 2006, nytt registreringsnummer blir 989 839 993.

2006
2015

Oppkjøp

I 2015 kjøpte firmaet Oneco Products AS, som endret navn til Adeptor AS. Produktporteføljen med industrielle it- og telekomprodukter hovedsakelig mot olje og gassbransjen, er utfyllende til det Jørgen Holmefjord AS tilbyr.

2015
2017

Endringer i ledelsen

I 2017 tok Kaare Jørgen Holmefjord over som daglig leder. Kaare som er sønn av Jørgen, hadde jobbet mange år i selskapet i ulike stillinger. Jørgen ble styreformann og støttet organisasjonen med prosjektsalg og teknologiutvikling.

2017
2019

Ny daglig leder

Kaare tok initiativ til å rekruttere ny daglig leder, og Tommy P. Storstein ble ansatt. Kaare gikk over til en teknisk rolle i selskapet.

2019
2020

Firmaendring

I 2020 trakk Jørgen seg tilbake fra operativ drift, og Kaare overtok som styreformann. Adeptor ble etablert som søsterbedrift.

2020
2021

Navneendring

I april 2021 endret firmaet navn til Holmefjord AS.

2021

Miljø

I Holmefjord AS er vi opptatt av å skape en trygg, sunn og etisk ansvarlig virksomhet for våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere, og å sikre våre verdier og ivareta miljøet rundt oss. 

Unik kompetanse

Kompetanse har alltid vært og er fortsatt et viktig kjerneområde i Holmefjord.

Våre medarbeidere representerer selskapet gjennom medlemskap og engasjement innen Norsk Elektroteknisk Komite, Norsk Nettverksforum, Lyd-, Lys og Bildeforeningen og Noralarm med flere. Vi følger videre internasjonale trender gjennom et tett samarbeid med våre globale leverandører.

Med erfaring fra en rekke forskjellige markedskategorier som bygg, samferdsel og kringkasting for å nevne noen, har vår ekspertise blitt utviklet unikt gjennom årene. Dette gjør oss trygg på vår rolle som rådgiver og problemløser. Vårt mål er å bidra med kompetanse og gode løsninger som er nødvendig for at prosjektene dine skal lykkes.

Merkevarer

Vi er stolte av det gode samarbeidet vi har med ledende produsenter av anerkjente merkevarer som står for kvalitet.
Logo: Panduit
Logo: RFS
Logo: Fluke Networks
Logo: Belden
Logo: Purelink
Logo:Schill

Kundefokus

Gjennom kunnskap, samspill og engasjement, skal vi hjelpe kundene å finne de riktige løsningene

I Holmefjord er vi alle ansvarlige for å bidra med kunnskap, samspill og engasjement i alt vi gjør fra første henvendelse til fullført leveranse og gjenkjøp.

Våre produkter og tjenester skal tilfredsstille kundenes krav og forventninger. Det beste beviset på god kvalitet er fornøyde kunder og samarbeidspartnere. Vi har et mål om å bidra med feilfrie leveranser og at vi skal helst overgå kundenes forventninger.

Partnere

Holmefjord AS selger Belden kabel via våre landsdekkende grossistpartnere.

Logo: Ahlsell
Logo: Berggård Amundsen
Logo: Elektroskandia
Logo: Onninen
Logo: Sonepar
Logo: Solar

Adeptor AS

Holmefjord har tett samarbeid med søsterbedriften, Adeptor. Adeptor er en ledende distributør av industrielle produkter med fokus på EX komponenter, industriell telefoni og IT, og industribelysning.