FiberInspector™ Micro FI-500 Fluke Networks

FiberInspector™ Micro FI-500

Fluke Networks

Varenummer: FI-500

 BLI KUNDE >

Skitne fiberoptiske kontaktflater er hovedårsaken til problemer i single- og multimodus fiberoptiske systemer. FI-500 FiberInspector™ mikrofiberinspeksjonskamera fjerner problemet forbundet med å inspisere kontaktflater, spesielt i situasjoner med lite lys og høy kabeltetthet.

Den er veldig enkel å bruke: Bare plugg kabelen inn i instrumentet og trykk på AF-knappen. I løpet av sekunder vises kontaktflaten i ett skarpt og klart bilde på instrumentet. Jobber du på et vanskelig tilgjengelig sted, eller du ikke får bildet til å stå stille, trykker du bare på pauseknappen for å fryse bildet.

Dagens fiberpatchpaneler med høy tetthet kan gjøre inspeksjon til en utfordring. Det kan være vanskelig å finne kabelen eller porten for å teste, spesielt under dårlige lysforhold som finnes i de fleste datasentre og dataskap.

FI-500 er designet for å forenkle inspeksjonsprosessen. Den innebygde PortBright-lommelykten hjelper deg med å finne riktig port eller kabel. Sonden med liten profil passer på trange steder, og har trykknappkontroller for enkel betjening. Autofokuskamera gir en skarp visning av yttersiden på noen få sekunder, mens pauseknappen fryser bildet på den skarpe skjermen.

- PortBright™-belysning for å se porter i mørke og tette paneler
- Autofokus for stabile bilder på noen få sekunder
- Stor skjerm for å se enkeltmodus og multimodus fiberendeflater
- Inkluderer 4 UPC-spisser (LC, SC, 1,25 mm og 2,50 mm). APC-tips tilgjengelig
- Autosenter for presis fiberbeholderinspeksjon