HDMI 4K AOC Hybrid fiberkab FiberX 7,5m PureLink FiberX Series HDMI 4K AOC Hybrid fiberkab FiberX 7,5m PureLink FiberX Series

HDMI 4K AOC Hybrid fiberkab FiberX 7,5m

PureLink FiberX Series

Varenummer: FX-I355-007

 BLI KUNDE >

 PureLink FX-I355 4K AOC Premium High Speed HDMI 2.0 fiberoptisk hybridkabel

  • Aktiv AOC (Aktiv Optisk Kabel) kabel
  • HDMI-A HAN i begge ender, helstøpt metallhus
  • HDMI 2.0 (18 Gbps)
  • Støtter oppløsning inntil 4K Ultra HD 60Hz
  • Full støtte for HDCP, CEC og EDID
  • Gullbelagte presisjonskontakter
  • Tynn hybridkabel med kopper og fiber, kun 4,5mm diameter
  • 100% motstandsdyktig mot EMI
  • Ingen ekstern strømforsyning påkrevet

FiberX FX-I355 4K HDMI 2.0 AOC Fiber Optic Cable
FX-I355-100 er en 100,00 meter lang 4K HDMI 2.0 AOC hybridkabel med 4,5 mm ytre diameter. Den er i samsvar med HDMI Premium High Speed with Ethernet-spesifikasjonen, noe som gjør den egnet for AV-overføringer opptil 18 Gbps. Kabelen har mannlige HDMI-A-kontakter på begge sider med gullbelagte presisjonskontakter og det patenterede ULS™-låsesystemet. Med sin hybridkonstruksjon av optiske fibre for AV-overføring og kobberindre ledere for strøm- og datatransmisjon, tilbyr den fullstendig beskyttelse mot elektromagnetisk interferens samt lav demping for perfekt overføringskvalitet. Kabelen er fri for halogener og krever ingen ekstern strømforsyning, den blir drevet direkte via HDMI.

FiberX - Når avstand, kvalitet og båndbredde er essensielle
FX-I355 HDMI Premium High Speed with Ethernet-kablene, inkludert i FiberX-serien fra PureLink, er designet for optimal overføring av HDMI 2.0-signaler over lange avstander. Den hybride konstruksjonen av fiber og kobberledere tillater betydelig lengre kabellengder enn konvensjonelle HDMI-kobberkabler. AV-strømmen overføres via optiske fibre, helt fri for elektromagnetisk interferens, og suppleres med kobbertråder for strømoverføring (HDMI 5V) og data (f.eks. HPD, CEC). På grunn av denne strukturen er kablene tilgjengelige for svært lange lengder mellom 5,00 og 100,00 meter og kan brukes i komplekse miljøer.
Kablene er i samsvar med HDMI-standarden "HDMI Premium High Speed with Ethernet" for HDMI 2.0-kompatible enheter og er i stand til å overføre AV-strømmer opptil 18 Gbps. De er i stand til oppløsninger opptil 4K / UltraHD med opptil 60Hz inkludert det digitale lydsignalet og med støtte for HDCP opptil versjon 2.2. Overføringen er uten forsinkelse (null ramme-forsinkelse) og komprimering, støtter ARC og eARC (hvis støttet av enheten), samt gjennomsiktig EDID.
Kabelen har også det patenterede Ultra-Lock-System™. Denne ULS™-teknologien er utviklet spesielt for uavbrutt og sikker bruk av HDMI-tilkoblinger. Den innovative utformingen låser kontakten sikkert inn i sokkelen og er unik på markedet. Sikkerhetslåsen kan brukes universelt med hvilken som helst HDMI-kontakt og kan enkelt byttes mellom låst og ulåst posisjon ved hjelp av en 360° låsebryter.
Den lille kabeldiameteren på bare 4,5 mm tillater en ekstremt stram bøyeradius opptil 45 mm (statisk) eller 90 mm (dynamisk), spesielt for installasjon i trange miljøer, som bak en rack.

HDMI-A ULS™-kontaktene på begge sider har gullbelagte presisjonskontakter og en kontakthus laget av plast. Dermed er pluggene selv motstandsdyktige mot korrosjon, og garanterer langvarig funksjonell datatransmisjon.
HDMI AOC-kablene bruker prinsippet "Plug&Play" og kan derfor brukes som en vanlig HDMI-kabel. De er ensrettet, det vil si retningbundet, og bør ikke kobles feil vei, endene er tydelig merket. Tilpasning til andre typer signaler kan ikke garanteres. Kablene er også fri for halogener. De produserer derfor betydelig mindre røyk i tilfelle brann enn kabler som er produsert med halogener.

FiberX-serien
AV-bransjen fortsetter å kreve større båndbredde, raskere hastigheter og en tapfri signal kvalitet over stadig økende avstander. Tradisjonell kobberkabling blir mindre pålitelig eller utilstrekkelig for disse lange rekkeviddene. FiberX-produktlinjen har lenge satt standarder som et ledende merke for optiske fiberoptiske løsninger. Ved å kombinere forskjellige optiske overføringsstandarder med banebrytende teknologi, sikrer FiberX at eksisterende AV-infrastrukturer fortsetter å møte de høyeste standarder.
I tillegg har den høye fiberkvaliteten til FiberX-produkter strammere bøyningsradier, noe som muliggjør raskere og enklere installasjoner enn sammenlignbare produkter.