Patch M12 Industi Ethernet D-kode 2m RJ45 male straight - M12 male angled PUR Patch M12 Industi Ethernet D-kode 2m RJ45 male straight - M12 male angled PUR

Patch M12 Industi Ethernet D-kode 2m

RJ45 male straight - M12 male angled PUR

Varenummer: 142M4D59020

 BLI KUNDE >

Metz Connect skjermede Ethernet-kabel laget med PUR kappe. Kabelen er skreddersydd for sikker og industriell dataoverføring innen automasjon og feltbussteknologi. Den imøtekommer sanntidskravene basert på IEC61158, og gir deg den tryggheten du trenger for en sømløs og pålitelig drift.

Vår kabel oppfyller de strenge kravene i UL-Style 21815 (80°/300V) og spesifikasjonene til Cat5, sikrer pålitelige elektriske egenskaper basert på EN50288-2-2. Produsent har nøye utformet kabelen med materialer og design som tåler økt mekanisk påkjenning, inkludert slitasje, bøying og vibrasjon. Den er ideell for bruk i dragkjededrift/torsjon, og dens høye strekkfasthet skyldes den innebygde Kevlar-tråden.

Kabelen er ikke bare robust, men den har også spesielle egenskaper som gjør den allsidig og egnet for ulike miljøer. Den er sjøvannsbestandig, resirkulerbar, LABS-fri, RoHs-kompatibel, syre- og alkalibestandig, ozonbestandig, UV-bestandig, hydrolysebestandig, dragkjedekompatibel, halogenfri, oljebestandig, og har høy fleksibilitet og mikrobebestandighet.

Velg denne Ethernet-kabel for å sikre en pålitelig og holdbar løsning for dine industrielle dataoverføringsbehov.