PLUG & PLAY LØSNING MED PRETERMINERTE BUNTEDE KATEGORIKABLER FOR SPREDE- OG STIGENETTET

 

For deg som planlegger LAN kabling i kategori 6a, visste du at du nå kan kjøpe kategorikabelen i bunter à 6 kabler individuelt merket, ferdig konnektert og testet i lengder tilpasset ditt behov? «Dette er en løsning som kan gi store besparelser i installasjonstid og -kostnader» forteller produktansvarlig hos oss, Anita Wang. Foruten økonomiske og tidsmessige besparelser legger hun til at kunder som har valgt dette produktet, i tillegg har tryggheten med at kablene er forhåndstestet slik at man unngår eventuelle ubehagelige overraskelser når anlegget skal tas i bruk. «Jeg tror at mange entreprenører ville hatt stor glede av denne løsningen, men vi i Holmefjord har en jobb å gjøre med å bli flinkere til å informere kundene våre om fordelene ved dette produktet» fortsetter Wang.

 

Løsningen Wang refererer til, består mer konkret av:

 

  • Belden kabel Kat 6A S/FTP 6x4p LSHF Art.nr. BYE03292
  • Mini-com RJ45 modul Kat6A 10 Gig STP, Art. nr. CJS6X88TGY
  • Merking etter avtale
  • Testing med Fluke DSX5000/-8000 i hht kravene i NEK EN50173-201 – IEC.
  • Elektronisk dokumentasjon av test.

 

Hver av de 6 skjermede 4-pars kablene er buntet og spunnet rundt et fyllelement og holdt sammen med et tynt bånd. Dette bidrar til effektiv skjerming og varmeavgivning selv om kablene ligger tett og tar minimalt med plass. Kablene konnekteres videre med Panduit Mini-com 10 gigabit RJ45 modul som sørger for optimal ytelse.

 

Hver av kablene i bunten er som standard nummermerket med 1-6. Det er i tillegg også mulig å legge til selvvalgte nummerserier, navn, dato, etasje eller annen informasjon tilpasset det aktuelle prosjektet som foreligger.

 

Løsningen leveres klar til å rulles ut, og montøren unngår å måtte bruke tid på oppmåling, konnektering, testing og feilretting på byggeplassen. Kablene er videre også bøyelige og lette å jobbe med. Testing av produktet utføres med Fluke DSX5000/-8000 i hht kravene i NEK EN50173-201 – IEC, og dokumentasjon sendes til kunde ved overlevering.

 

For mer informasjon om preterminerte buntede kategorikabler, kontakt gjerne produktansvarlig Anita Wang på epost: anita@holmefjord.no, eller på tlf: 991 56 561

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lurer du på noe?

Anita hjelper deg gjerne!

 

 

 

ANITA WANG

Sr. Salgsingeniør

 

anita@holmefjord.no

991 56 561