HOLMEFJORD WEBINAR: HVORDAN SKAPE KONKURRANSEFORTRINN GJENNOM TEKNOLOGI OG INNOVASJON

 

Vi i Holmefjord ønsker å invitere deg til et webinar om hvordan du, gjennom vår distributøravtale med Panduit kan bruke innovasjon og teknologi til å øke effektivitet i dine prosjekter. 

 

Med en global virksomhet, 9 milliarder NOK i omsetning og 4.500 ansatte så er Panduit en av verdens ledende produsenter innen nettverks- og kabelløsninger. Selskapet er videre blant aktørene i bransjen som bruker mest midler på forskning- og utvikling i prosent av omsetning. Over 75.000 kvm er hos bedriften dedikert til forskning, fordelt på 18 utviklingslaboratorier verden over. Dette har resultert i at Panduit har utviklet unike og patenterte løsninger på åpne protokoller som er særdeles installasjonseffektive, skalerbare og av høy kvalitet. Vi vil sammen med Panduit gi deg mulighet til å diskutere konkrete problemstillinger knyttet til produktvalg av lagrings-, kommunikasjons-, og nettverksløsninger.

 

Når: Torsdag 10. februar 2022
Tid: Klokken 09:00 – 09:40
Sted: Digitalt klasserom

 

Meld deg på innen tirsdag 8. februar ved å klikke på denne linken: https://bit.ly/3qUx14k, eller ta kontakt med din salgsrepresentant i Holmefjord.


Webinaret vil i hovedsak bli avholdt på engelsk.

 

Vi ser frem til å se både nye og kjente fjes for faglig påfyll