ELIADEN 2022 – FRA 31. MAI TIL 02. JUNI

 

Besøk oss på stand C01-14 for konkurranse og spennende nyheter.

 

Uavhengig av om du velger trådløst, kobber eller fiber, har vi i Holmefjord optimale løsninger for signaloverføring til ditt neste prosjekt.

 

Møt våre segmentansvarlige på Eliaden som kan informere deg om våre nyheter:

 

Bygg

Panduit har slått sammen sine nettverks- og serverskap og lanserer en helt ny hyper-skalerbar kabinettserie under navn FlexFusion™. Med denne serien kan du kostnadseffektivt skalere dataromsløsninger helt etter eget ønske, uavhengig om du skal bygge et komplett datasenter eller kun trenger ett enkelt rack.

 

Samferdsel

Tid er kostnader! Derfor er montasjetid og ikke minst vedlikeholdsbehovet essensielt i ethvert signalprosjekt. Våre løsninger for vei, bane og tunnel er laget for 20 års driftstid. Snakk med oss om hvordan man effektivt kan montere, idriftsette og vedlikeholde for å spare penger og redusere signaltap.

 

Industri

Lær mer om hvordan Single Pair Ethernet (SPE) fra Belden kan erstatte tradisjonell BUS-kabling. Ved å gå over til SPE kan man begrense behovet for ekstern strømforsyning, redusere kostnader og øke signalrekkevidde.

 

Kringkasting/ AV

18Gbps båndbredde i en HDMI kabel har ingen verdi om man ikke har sikret sambandslinken. Se hvordan PureLink har løst dette gjennom den patenterte Ultra Lock System™ konseptet.

 

Marine/ Offshore

Ved å redusere antall enkeltkomponenter som trenger ekstern strømforsyning så vil man automatisk redusere risiko for nedetid. Se hvordan våre marine og offshore godkjente hyllevareprodukter kan redusere behovet for aktivt utstyr og samtidig spare plass og kostnader.

 

Brann/ Sikkerhet

Bli med på verdenspremiere av en helt ny hurtigkoblingsløsning for brann- og talevarslingsanlegg. I samarbeid med WAGO lanserer vi et nytt hurtigklemmesystem som passer de fleste brannvarslingsprodusenter. Dette vil gi store effektivitetsbesparelser gjennom redusert installasjonstid.

 

I tillegg til spennende produktnyheter deler vi gjerne vårt syn på markedstrender og hva vi tror vil være førende for fremtidens signaloverføringer.

 

Alle besøkende vil dessuten bli utfordret med en spenstig konkurranse!: – Hvor fort klarer du å terminere en røykdetektor med vår nye brannalarmkabel fra Belden? Konkurransen vil gå hver dag og dagsvinnerne med raskest tid vil vinne heftige premier som stimulerer sansene!

 

Velkommen til stand C01-14.

 

Link til Eliaden.no besøkende-registrering

 

Link til konkurranse: Konkurranseregler

 

Video fra Eliaden:  LinkedIn

 

Vinnere i konkurransen – dagens raskeste terminering

 

31.5.2022
Tobias Bondevik fra Eltel Network, 10,2 sekunder

 

1.6.2022
Pål Christian Warhus fra Elektrikern Oslo, 14,1 sekunder

 

2.6.2022
Selck Abcaley, Nortek ST, 14,3 sekunder

 

Vi gratulerer vinnerne med imponerende bra resultater. Premiene sendes så fort som mulig.

 

Takk for innsatsen til alle sporty deltakere.