EMMY 2020 TECHNOLOGY & ENGINERING: ÅRETS VINNER – BELDEN

 

Belden har blitt utpekt som 2020 Technology & Engineering Emmy®-vinner av National Academy of Television Arts & Sciences (NATAS) for deres bidrag til “Standardisering og kommersialisering av TV -Broadcast, hybrid elektrisk og fiberoptisk Kamerakabel og kontakter.”

 

Vi i Holmefjord AS uttrykker glede over utmerkelsen. Beldens kontinuerlige produktutvikling for å stadig kunne imøtekomme morgendagens utfordringer på flere områder, er det som gjør det spennende å ha en så solid samarbeidspartner.

 

Siden 1949 har Technology & Engineering Emmy® Awards anerkjent talentfulle og innovative ledere og selskaper som muliggjør TV-verdenen.

 

Belden blir hedret for sin betydelige innvirkning på kringkastingsindustrien og sin viktige rolle i standardiseringen av SMPTE-kabler. Da video overgikk fra analog til digital, kunne ikke kobberkamerakabel overføre digitale signaler over lange avstander. Bransjen trengte en måte å flytte digital video over lange avstander ved hjelp av fiber, samtidig som det også ga strøm til kameraer.

 

«NATAS er glad for å anerkjenne Beldens fortsatte bidrag til TV-bransjen,» sier Robert P. Seidel, styreleder i NATAS Technology & Engineering Achievement Committee. «Selskapet får ros for sin innovasjon og lederskap i markedet.»

 

For informasjon om våre kablingssystemer for lyd- og bilde, kontakt Per Brustad: per@holmefjord.no, tlf. +47 483 28 500