MARINE OG OFFSHORE: ARMADA-KABEL

 

På Eliaden 2022 ble det vist stor interesse for vår nye Armada kabelserie for kommersiell skipsbygging samt on og offshoreinstallasjoner i marine miljø. 

 

Vi kan tilby et bredt sortiment med kvalitetsgodkjente kabler, herunder DNV-GL samt NEK 606, kombinert med at vi er i stand til å tilby kabler i ønsket lengde. Dette er en vesentlig fordel som gir sluttbrukeren fleksibilitet uten krav til store produksjons-MOQ’er og potensielt problematiske ledetider.  Noen stikkord om de aktuelle produktgruppene:

 

LAN 

På grunn av økt kompleksitet til kommunikasjon om bord, er Armada® LAN-kabler med DNV-GL godkjenninger utviklet opp til kategori 7A med FireFighter® LSZH som standard. Mud resistant, brannsikre og DataGuard® armerte versjoner er også tilgjengelig.

 

PROFINET • DeviceNet • PROFIBUS • Foundation Fieldbus • Controlnet • CAN Bus

Tradisjonelle feltbusskabler som Profibus, Profinet/Industriell Ethernet, CANbus, DeviceNet og Foundation Fieldbus er tilgjengelig fra Armada-serien. Kabelserien oppdateres regelmessig for å møte og overgå eksisterende ytelsesstandarder som denne utfordrende industrien fastsetter.

 

Fiber optisk

Armada® fiberoptiske kabler er designet for bruk i røffe miljø. Brannbestandige QFCI-versjoner har DNV-GL-godkjenning og oppfyller påviste brannytelsesegenskaperfast kledning, DataGuard® armering og FireFighter® LSZH-kappe som standard. Mud resistante versjoner er også tilgjengelige.

 

Koaks

Armada® koaksialkabler leveres i samsvarer med de høyeste internasjonale standarder, det brede utvalget av produkter har LSZH FireFighter som standard, men er også tilgjengelig som mud resistant versjoner, samt med DataGuard® armering med DNV-GL.

 

Strøm og instrumentering

Armada® strøm- og instrumentkabler er designet for å sikre sikkerhet og ytelse, de har tredjepartsverifisering fra organisasjoner som DNV-GL. I et miljø hvor plass er verdifull er kabeldesign med redusert vekt og volum avgjørende. Denne serien er utviklet nettopp med tanke på dette.

 

 

Kontaktperson for mer info: Salgsingeniør Erik Sørdal Landsem, erik@holmefjord.no tlf. 91 87 11 60