Vuelogic Videobar med AV hub VB300 Soundbar, Kamera, Mikrofon, Switch Vuelogic Videobar med AV hub VB300 Soundbar, Kamera, Mikrofon, Switch Vuelogic Videobar med AV hub VB300 Soundbar, Kamera, Mikrofon, Switch Vuelogic Videobar med AV hub VB300 Soundbar, Kamera, Mikrofon, Switch Vuelogic Videobar med AV hub VB300 Soundbar, Kamera, Mikrofon, Switch Vuelogic Videobar med AV hub VB300 Soundbar, Kamera, Mikrofon, Switch Vuelogic Videobar med AV hub VB300 Soundbar, Kamera, Mikrofon, Switch Vuelogic Videobar med AV hub VB300 Soundbar, Kamera, Mikrofon, Switch Vuelogic Videobar med AV hub VB300 Soundbar, Kamera, Mikrofon, Switch Vuelogic Videobar med AV hub VB300 Soundbar, Kamera, Mikrofon, Switch Vuelogic Videobar med AV hub VB300 Soundbar, Kamera, Mikrofon, Switch Vuelogic Videobar med AV hub VB300 Soundbar, Kamera, Mikrofon, Switch

Vuelogic Videobar med AV hub VB300

Soundbar, Kamera, Mikrofon, Switch

Varenummer: VL-VB300

 BLI KUNDE >

Vuelogic videobar med AV Hub - VL-VB300
VL-VB300 er flaggskipsmodellen i Vuelogic-serien. Et uanstrengt stilig design i et konferanserom viktig. En brukervennlig enhet som tilfredsstriller og administrere alle aspekter i møteromsmiljøet. En førsteklasses videobar som kan skilte med et smart 4K-kamera, en 4 MEMS mikrofongruppe, kraftige stereohøyttalere kombinert med en integrert ProAV-mediaswitch med både kablet og trådløs tilkoblingsmuligheter.

Trådløs presentasjonsdongel
For møtedeltakere som ikke er kjent med møterommet eller for større konferanserom, er USB-C-dongelen den ideelle måten å dele innholdet ditt på. For simultanvisning  kan to dongler brukes samtidig. Bare plugg inn og trykk for å koble til.

Del innhold på din måte
VL-VB300 er utstyrt med både kablet og trådløs delingsmodus og delt skjermvisningsmodus. HDMI- og USB-C-porter (inkl. strømforsyning) for direkte tilkoblinger og trådløs casting fra Windows-, Android- og Apple-enheter er enkelt.

Kraftig brukergrensesnitt
Det innebygde web-grensesnittet er ideelt for admin-brukere for å sette opp og kontrollere den spesifikke sluttbrukeropplevelsen. Konfigurer video- og sporingsfunksjoner, last opp en egendefinert startskjerm, konfigurer WAP-innstillinger for sømløs brukerinteraksjon samt ekstern omstart og FW-opplasting for støtte.

Overlegen lydkvalitet
Quad MEMS-mikrofoner, ekkokansellering, automatisk forsterkningskontroll og støydemping og to 5W-høyttalere med passiv bassradiator. Lydytelse så bra at det føles som et ekte møte ansikt til ansikt.

Smart vidvinkelkamera
Det integrerte 4K ePTZ-kameraet med et 120° vidvinklet objektiv fanger hele møterommet. Med sin serie av intelligente algoritmer, inkludert automatisk innramming, høyttaler- og presentatørsporing, er teamet ditt automatisk i sentrum og alltid perfekt innrammet.

Støtte deg og din bærbare datamaskin på den moderne arbeidsplassen
Produktene i Vuelogic-serien er det perfekte valget for stilig, men funksjonelt arbeid og essensielle møteplasser som tjener den moderne hybride arbeidsetosen. Designet for å møte behovene til hjemmekontorer, små møterom og store konferanserom, med BYOD-trenden (bring your own device) som hovedfokus.

Utvalget inkluderer elegante og praktiske bærbare stativer, multifunksjonelle dokkingstasjoner og brukervennlige premium UCC-produkter, som alle drar nytte av PureLinks omfattende ProAV-erfaring.