​ ​ Samferdsel – Holmefjord AS
Løsninger for

Samferdsel

Vi leverer den digitale infrastrukturen til vei, tunnel og jernbane.

SIKKER KOMMUNIKASJON

Innenfor samferdsel er det mange ulike systemer som skal kobles sammen. Våre kabelløsninger er spesielt rettet mot driftskritiske systemer som sikkerhetsnettverk, signal- og skiltstyringssystemer, veitrafikkregulering- og kameraovervåkning. Vi tilbyr både analoge og digitale løsninger. Uavhengig av hvilke protokoller, frekvenser eller signaler våre kunder ønsker å sende vil vi kunne tilby et komplett kabel- og transmisjonssystem som sikrer kommunikasjon mellom enhetene.

Våre fleksible løsninger baseres på standardkomponenter (COTS) for å sikre at prispunktet blir så lavt som mulig. Alle produktene er produsert med tanke på det tøffe miljøet det skal stå i. Vi kan levere ulike garantier og testrapporter knyttet til smuss, temperaturer, fukt, vibrasjoner, brannklassifisering og liknende.

I tillegg tilbyr vi også et stort utvalg av kabler, komponenter og kontakter til transmisjonssystemer for både profesjonell og kommersiell kommunikasjon som DAB, TETRA, GSM-R, 4G og 5G.

Vi er en medlemsbedrift med komiteplass i Norsk Elektroteknisk Komite (NEK). Det innebærer at vi er spesielt godt kjent med hvilke standarder som gjelder for El- og ekom i samferdsel.

Vårt produktspekter omfatter:

Merkevarer

Vi er stolte av det gode samarbeidet vi har med ledende produsenter av anerkjente merkevarer som står for kvalitet.
Logo: Panduit
Logo: RFS
Logo: Fluke Networks
Logo: Belden
Logo: Purelink
Logo:Schill

Ønsker du å bli kunde?

Har du hørt det? Vi starter 2023 med lansering av ny nettbutikk!