​ ​ Marine & offshore – Holmefjord AS
Løsninger for

Marine & offshore

Dagens marked stiller store tekniske og miljømessige krav til skips-, marine- og offshorekabler. Våre kabler, kontakter og tilbehør er utviklet nettopp for å møte disse kravene for både flytende og faste installasjoner.

Behovsforståelse

Gjennom mange år har vi opparbeidet unik kompetanse på hvilke utfordringer de ulike miljøene står ovenfor når det gjelder valg av signalkablingssystemer. I porteføljen inngår blant annet halogenfrie og brannsikre kabler for å møte de krav som til enhver tid er gjeldene når det gjelder røykutvikling, flammespredning og korrosive gasser.

Ved installasjon av et datanettverk i et fartøy kan vi tilby produktinnovative løsninger som både er plassbesparende og som reduserer installasjonstid. I et fartøy er det ofte begrenset med plass i føringsveiene. Kablene bør i så måte være fleksible og ta liten plass. Vi tilbyr også skreddersydde løsninger som ferdig buntede og ferdig terminerte kabler hvis ønskelig.

Har du planer om å installere et industrielt Ethernet eller BUS-styringssystem ved et raffineri kan vi for eksempel tilby et utvalg av plug-and-play systemer som er testet for temperaturer, UV, olje og andre kjemikalier.

I tillegg til skipskabler, marinekabler og offshorekabler har vi signalkabler for vindkraft og annen energiproduksjon.

Ta kontakt med oss om du har behov for signalkabler til miljøer innen:

Merkevarer

Vi er stolte av det gode samarbeidet vi har med ledende produsenter av anerkjente merkevarer som står for kvalitet.
Logo: Panduit
Logo: RFS
Logo: Fluke Networks
Logo: Belden
Logo: Purelink
Logo:Schill

Ønsker du å bli kunde?

Har du hørt det? Vi starter 2023 med lansering av ny nettbutikk!