​ ​ Kringkasting & AV – Holmefjord AS
Løsninger for

Kringkasting & AV

I jungelen av lyd- og bildekabler vil valget av løsning være avgjørende for komponentfleksibilitet, kvalitetsopplevelse og ikke minst prosjektøkonomi.

FLEKSIBILITET, KVALITET OG ØKONOMI

Gjennom mange års samarbeid med våre produsenter kan vi tilby svært fleksible kablingssystemer for profesjonell lyd- og bildeoverføring. Som et eksempel er Belden i dag verdens største produsent av signalkabel med over 30 kabelfabrikker over hele verden og har i sortimentet 10 000 ulike kabeltyper. Mer enn 1 500 av disse er varianter innen lyd- og bildekabel. Samarbeidet mellom Holmefjord og Belden startet i 1984. Dette samarbeidet har utviklet seg til at vi i dag er Nordens største Belden distributør.

Verdens mest solgte videokabel, Belden 1694, så dagens lys allerede i 1995 og benyttes fremdeles i nye 3G HD installasjoner. Teknologiutviklingen har imidlertid gitt nye muligheter for større dataoverføringer, bedre brukeropplevelser og enklere administrasjon. Denne utviklingen har stilt nye krav til signalkablingssystemene blant annet gjennom behov for høyere oppløsning.

Overføringer i 4K krever for eksempel at kabler og kontakter takler båndbredder på inntil 12 GHz. Valget om å sende signalene analogt eller digitalt over IP, via kobber- eller fiberkabler, avgjøres av hvilke krav du stiller til komponentfleksibilitet, kvalitetsopplevelse og prosjektøkonomi. Vi i Holmefjord kan bistå med råd og løsningsdesign for å finne den beste løsningen for dine behov.

Foruten lyd og bildekabler fra Belden leverer vi kabeltromler fra den anerkjente tyske produsenten Schill. Deres kabeltromler har siden oppstarten i 1948 blitt regnet som en industristandard.

Vårt hittil siste tilskudd på stammen av produsenter innen kringkasting og AV er PureLink som blant annet er kjent for HDMI og DisplayPort kabler med svært høy kvalitet og patenterte løsninger.

Ta gjerne kontakt med oss for råd, innspill og løsningsdesign.

For å understreke vår leveranseevne og kompetanse på fagfeltet, så kan vi stolt nevne at vi siden 1999 har vært en hovedleverandør av lyd- og bildekabler til NRK.

Vi leverer løsninger til:

Merkevarer

Vi er stolte av det gode samarbeidet vi har med ledende produsenter av anerkjente merkevarer som står for kvalitet.
Logo: Panduit
Logo: RFS
Logo: Fluke Networks
Logo: Belden
Logo: Purelink
Logo:Schill

Ønsker du å bli kunde?

Har du hørt det? Vi starter 2023 med lansering av ny nettbutikk!