​ ​ Treffes vi på Lyd, lys, og bilde-messen i mars? – Holmefjord AS

Treffes vi på Lyd, lys, og bilde-messen i mars?

Under årets messe vil Holmefjord ha spesielt fokus på nyheter innen AOC og fiberoptikk. Dette har sammenheng med at AV-industrien etterspør forbedret ytelse for distribusjon av signaler over lengre avstander. Gjerne inkludert med muligheter for samtidig overføring av strøm. I mange tilfeller vil tradisjonelle kabler av kobber og fiber ikke ha de nødvendige egenskapene til å dekke disse behovene, og man er nødt til å se på alternative muligheter for overføring.

Én av de mest spennende teknologiene som kan være med å løse AV-industriens fremtidige behov for kvalitet, båndbredde og strøm for lengre kabelstrekk, er AOC. Disse kablene har spesifikasjoner som vil forenkle arbeidet for mange prosjektledere innen AV-industrien. Selv om det kan være snakk om noen individuelle forskjeller avhengig av kabeltype, vil mange av fordelene med AOC kunne komme til anvendelse enten det er snakk om DisplayPort, USB-C eller HDMI,

 

Vil du høre mer om hvordan AOC kan forenkle installasjoner og åpne opp for nye muligheter, er du hjertelig velkommen til å besøke vår stand for mer informasjon.

 

Ønsker du ekstra fordypning om AOC, vil vi i tillegg holde et 30 minutters foredrag om emnet på et egnet konferanserom i Telenor Arena:

 

Tittel:                                    AOC – Når avstand, kvalitet og båndbredde er avgjørende

Foredragsholder:             Produktspesialist AV, Per Brustad tlf: 483 28 500

Tid:                                        Torsdag 16.03.23, kl 1700

Sted:                                     Rominfo publiseres senere

 

Vi gleder oss til å se deg på LLB i mars😊

Har du hørt det? Vi starter 2023 med lansering av ny nettbutikk!