​ ​ Industri – Holmefjord AS
Løsninger for

Industri

Uavhengig av hvilke signaler du ønsker å sende så kan vi tilby kabler og kontakter spesielt utviklet for et industrielt miljø.

KOMPETANSE OG BREDT PRODUKTSPEKTER

Vi har i over tre tiår opparbeidet unik erfaring innen flere industrielle applikasjonsområder, og har gjennom dette utviklet et meget bredt og konkurransedyktig produktspekter. Vår industriportefølje består av høykvalitetsprodukter med ulike elektriske-, mekaniske- og miljømessige egenskaper fra markedsledende produsenter som Belden Hirschmann, Alpha Wire og Leoni. Vi har sånn sett både kompetansen og produktene til å støtte ditt prosjekt, enten du trenger bevegelige kabler til robotindustrien eller kabler med spesialdesignet ytterkappe for å dekke spesifikke miljøkrav i for eksempel legemiddelindustrien.

Våre kabelløsninger favner bredt og vi støtter den siste teknologien innenfor sensorer, IoT, 3D printing (additiv produksjon) og kunstig intelligens (AI).

Skulle du mot formodning ikke finne en passende kabel fra vår standardkatalog tilbyr vi også spesialproduksjon og skreddersydde løsninger. Uansett hvilke behov og krav til standarder ditt prosjekt krever er vår påstand at vi kan tilby løsninger som dekker de fleste behov.

Som medlemsbedrift med komiteplass i Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) er vi godt kjent med hvilke standarder som gjelder for din virksomhet.

Vi har god tilgjengelighet på produktene og kan også levere via din foretrukne grossist.

Vi har unik kompetanse innen ulike industrielle applikasjonsområder som:

Merkevarer

Vi er stolte av det gode samarbeidet vi har med ledende produsenter av anerkjente merkevarer som står for kvalitet.
Logo: Panduit
Logo: RFS
Logo: Fluke Networks
Logo: Belden
Logo: Purelink
Logo:Schill

Ønsker du å bli kunde?

Har du hørt det? Vi starter 2023 med lansering av ny nettbutikk!