Forside Nyheter Nyttig info Om Oss Kontakt
Søk:
Brukernavn  Passord
Glemt passord?

PRODUKTGRUPPER

Skip Navigation Links.
 

 

Jørgen Holmefjord AS

Kablingssystemer for kommunikasjon, elektronikk og automasjon

 

Foruten å tilby gode produkter og effektiv logistikk, er det kunnskap, samspill og engasjement som skal kjennetegne oss. Kundene skal velge oss fordi vi hjelper med å velge de riktige løsningene.

 


Historikk

Firmaet startet i 1984 og har siden den gang vært ledende på leveranser av bedriftskritiske kablingssystemer. I løpet av 30 år har firmaet levert milevis av datakabel til felles kablingssystemer med stadig større hastigheter og ytelse, for eksempel til IBM som i 1980-årene ble etablert på Mastemyr med ’type 1 kabel’ eller dagens ’kategori 7 anlegg’ til bl.a. Aker Hus på Fornebu. Utvalget er etter hvert utvidet og omfatter kablingssystemer også til industri, lyd og bilde, til trådløs infrastruktur (!). Dataromsløsninger er igjen blitt et aktuelt område.

 

Samarbeidspartnere

Firmaet representerer verdensledende produsenter som Belden, Panduit, Fluke Networks, RFS, Assmann og Schill. Tilsammen teller disse mer enn 10.000 dyktige personer som bidrar til å finne frem til de gode løsningene. I tillegg samarbeider Jørgen Holmefjord AS med en rekke andre internasjonale og norske produsenter.

 

Produktutvalg

Består av kablingssystemer for lyd og bilde, kommunikasjon, elektronikk og automasjon samt dataromsløsninger.  Alt fra enkelt-komponenter til komplette systemer leveres. Rådgivning og kurs inngår som en naturlig del av tilbudet.

 

Kunder

Kunder er installatører, entreprenører,industri, dataforhandlere og utbyggere av radiosamband.  


Referanseliste

Code of ethics – Jørgen Holmefjord AS

Erklæring om konfliktmaterialer - Jørgen Holmefjord AS

Jørgen Holmefjord AS
 

Ordrerutiner  |  Kjøpsvilkår